Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 9 septembrie 2009

Francisc Vastag: "Se putea mai mult"

Cea de-a 34-a editie a Campionatelor Europene de box, gazduita de Rusia, la Perm, s-a terminat pentru noi vineri seara, o data cu eliminarea lui Marian Simion. In aceste conditii, ziua de ieri a prezentat interes pentru delegatia Romaniei doar pentru ca se faceau premierile, iar cinci dintre baietii nostri, Sorin Tanasie (48 kg), Waldemar Cucereanu (54 kg), Viorel Simion (57 kg), Dorel Simion (67 kg) si Marian Simion (71 kg), urmau sa fie recompensati cu medaliile de bronz. Aceasta competitie a fost, in ciuda celor cinci medalii de bronz, una sub asteptari, pentru ca, recomandati de valoarea lor, cativa boxeri romani se puteau lupta in finala pentru medalia de aur, insa acest lucru nu a fost posibil deoarece cateva disfunctionalitati a facut ca Romania sa nu aiba, pentru prima oara in ultimii 15 ani, finalisti la europenele de box. "Se putea mai mult", a declarat, ieri, in ultima zi a competitiei, Francisc Vastag, antrenorul coordonator al lotului Romaniei, dupa care a continuat: "si cand spun asta, ma refer, in primul rand, la meciul lui Dorel Simion, despre care sunt convins ca ar fi castigat si finala, iar o medalie de aur si patru de bronz insemna cu totul altceva, iar delegatia Romaniei isi facea datoria pe deplin. Altfel, rezultatul este bun ca numar de medalii". In alta ordine de idei, Gheorghe Simion, tatal si antrenorul a doi medaliati cu bronz din lotul Romaniei, Marian si Dorel Simion, a preferat sa nu vorbeasca despre aceste Campionate Europene din doua motive: nu este el in masura sa analizeze evolutia lotului Romaniei si nu mai vrea sa fie bagat "la inaintare", asa cum i s-a intamplat ori de cate ori a fost vorba despre imaginea boxului romanesc. Din aceleasi motive Gheorghe si Marian Simion n-au vrut sa comenteze in vreun fel afirmatiile campionului mondial de profesionisti, Leonard Dorin Doroftei, aparute recent intr-un ziar local din Brasov. Mosu' a afirmat despre Marian ca "este un fraier", pentru ca inaintea meciului cu Mishin, Simion ar fi spus ca daca rusul are stilul lui Doroftei, atunci il bate sigur. Familia Simion a refuzat sa intre in polemica cu Doroftei, Gheorghe precizand doar ca pentru Marian vorbesc medaliile castigate pana acum. Oricum, aici, la Perm, spusele lui Doroftei au deranjat pe multa lume, dar nimeni nu vrea sa comenteze, pe de o parte, pentru ca se doreste liniste, iar pe de alta parte, pentru ca nu se stie exact in ce context a facut Doroftei aceasta afirmatie. In fine, daca in lotul nostru nu sunt suficiente motive pentru o atmosfera mai destinsa, exista un roman fericit. Acesta este Ion Patrunjel, singurul nostru arbitru prezent la aceste europene, cel care ieri a fost prezent in nu mai putin de 11 din cele 12 finale. Patrunjel, arbitru AIBA, a fost o data in ring si de noua ori la masa, ceea ce reprezinta, probabil, un nou record al CE.

Niciun comentariu: