Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

PDL mizeaza in razboiul cu PSD pe cartea "partenerului lucid"

Dupa doua zile in care au refuzat sa reactioneze la atacurile si jignirile PSD, liderii PDL au mizat ieri pe cartea "partenerului lucid", subliniind repetat ca pentru ei este mult mai importanta depasirea crizei decat "orgoliile si dezamagirile personale".

» Opozitia liberala a taxat dur ultimul episod din existenta coalitiei, comparand PSD si PDL cu doi soti care se bat si cheltuiesc alocatiile copiilor.

Inainte de a da ochii cu social-democratii in prima
sedinta a coalitiei de dupa episodul Teleorman, democrat-liberalii s-au strans in biroul presedintelui Camerei, Roberta Anastase. S-au ferit si de data aceasta sa faca declaratii, pastrandu-se pentru dupa intalnirea cu Dan Nica, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc. Marele absent al intalnirii a fost liderul PSD, Mircea Geoana, care, dupa ce si-a indemnat colegii sa dea in pedelisti pentru ca "sunt vraiste", a plecat intr-o deplasare in China. Social-democratii prezenti la sedinta au incercat sa acrediteze ideea ca nu trebuie sa dea explicatii "nici PD, nici altcuiva" despre ce au vorbit la Comitetul Executiv de la Teleorman si ca pe agenda coalitiei sunt alte subiecte, precum asumarea Codurilor sau motiunile depuse de opozitie.


La randul lor, democrat-liberalii au decis sa mizeze pe cartea "partenerului lucid". Adica, pentru ei depasirea crizei ar fi mult mai importanta decat "orgoliile" social-democratilor, care ar fi mai preocupati de tensiunile interne din PSD decat de bunul mers al Guvernului. Premierul Emil Boc s-a declarat dezamagit "personal si institutional" si a admis ca "este greu" sa treaca peste atacurile colegilor de guvernare. "Poate e mai bine sa punem orgoliile si dezamagirile personale sub interesul general de a trece peste aceasta perioada dificila", a adaugat imediat Boc. Un apel asemanator la ratiune a lansat si prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, chiar daca si el a fost direct vizat de Mircea Geoana. Videanu a spus ca PDL nu va raspunde "provocarii" PSD, mai ales ca este evident ca in interiorul
acestei formatiuni se petrece "o criza". "Cerem, cu toata fermitatea, PSD sa se manifeste strict in interiorul protocolului pentru Romania, astfel incat sa ne atingem obiectivele pentru care ne-am asumat aceasta responsabilitate.



Cerem PSD sa nu transfere criza politica din interior la nivelul Guvernului, pentru ca singurele mari probleme pe care le avem sunt criza
economica si modul in care Guvernul raspunde acestei provocari astfel incat costurile pentru romani sa fie minimale", a declarat Videanu. In plus
, el a raspuns cu ironie la afirmatia lui Geoana cum ca ar vrea sa faca bani si cand respira: "Unii prieteni mi-au spus sa respir mai des". Videanu isi pastreaza insa dreptul de a-l actiona pe liderul PSD in judecata daca, dupa intoarcerea din "indepartata China", nu-si probeaza afirmatiile. si vicepresedintele PDL Cezar Preda a subliniat ca democrat-liberalii au ca prioritate gestionarea crizei. Vorbind de "limbajul suburban" al liderilor PSD, Preda a declarat: "Ne deranjeaza, dar ce sa facem? Ne ocupam de tara si de criza". La randul sau, ministrul Gheorghe Pogea, despre care Geoana spunea ca "e adus de pe drumuri", a sustinut ca este preocupat de respectarea parametrilor pe care Romania s-a angajat
, in fata FMI, sa-i respecte in trimestrul I.


Formal, liderii PDL si PSD prezenti la sedinta coalitiei au decis sa ceara "tuturor membrilor celor doua partide" sa dea dovada de "retinere" in declaratii. Totodata, potrivit vicepremierului Dan Nica, dupa intoarcerea lui Geoana se "va vedea cand anume se poate realiza" o intalnire de genul celei cerute de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, intre Geoana, premierul Boc si presedintele Traian Basescu.
Pe de alta parte, opozitia liberala nu a pierdut ocazia de a taxa partidele aflate la guvernare. "Dupa ce si-au demonstrat neputinta in solutionarea problemelor economice grave cu care se confrunta societatea romaneasca, cele doua partide nu numai ca nu au gasit o solutie pentru a imbunatati economia, dar isi petrec timpul in certuri interminabile, intr-o permanenta lupta in care se barfesc pe la colturi, si-o dau la gioale fara nici un fel de grija si respect fata de problemele cu care se confrunta Romania", a declarat ieri prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban.

Niciun comentariu: